Small update eyes

tumblr_mcxfkihmbS1qk2sd8o1_500_largeHoi allemaal. Ik wil jullie even laten weten dat vandaag helaas geen nieuw artikel op BeamingBeauty zal verschijnen. Zoals sommigen van jullie misschien al wel op twitter hebben gelezen, heb ik gister een talgbultje op mijn ooglid laten verwijderen. Om het even kort te houden: Ik had er veel en veel minder van verwacht, qua hoe het zou zijn. De ingreep was toch iets heftiger dan ik had gedacht, en vooral de nasleep. Ik heb 5 uur lang verband op één oog gehad, waardoor beide ogen nu ontzettend moe (en daarnaast één oog dik) zijn. Je kan je misschien wel voorstellen dat dat nogal hoofdpijn veroorzaakt. Hier heb ik me helaas een beetje in verkeken, en hierdoor voel ik me nu helaas niet in staat om een volwaardig artikel te schrijven. Ik hoop dat jullie het niet al te erg vinden!

Zouden jullie het nieuwe artikel graag morgen willen zien (als dat lukt) of zou ik gewoon mijn schema aanhouden en dus zaterdag weer een artikel plaatsen?

Ik wil jullie nog even heel erg bedanken voor alle lieve reacties die ik gister op twitter heb gekregen! Dat doet me echt goed <3
Geniet allemaal lekker nog van het mooie weer (als het goed is)! Dat ga ik ook doen haha.

Advertenties

12 thoughts on “Small update eyes

  1. Aw, echt vervelend! Wel leuk dat je zo’n gave quote erboven hebt gegooid. :) Ik vind hem heel mooi! En doe lekker rustig, we zien zaterdag wel weer een artikel verschijnen. Verzorg jezelf maar goed en geniet van het lekkere weertje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s